Курс Обучение за трейнъри - юли 2017

Курс Обучение за трейнъри - юли 2017

Обучение за трейнъри - юли 2017

Срокът е изтекъл
Обучение за трейнъри - юли 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Изграждане на технически презентации с презентационен софтуер
 • Развиване на добри добри презентационни умения
 • Представяне на информация пред широка публика по достъпен начин
 • Подготовка на учебно съдържание за технически обучения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всеки, който иска да положи основите на презентационните и обучителните си умения или да ги усъвършенства и да се развива в сферата на съвременното образование за дигиталния свят. За да се включите в курса е нужно да имате базови знания в дадена сфера от информационните технологии, програмирането или дигиталния свят. Най-добрите завършили курса ще получат предложение за работа е преподавателския екип СофтУни.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 19-ти юли 2017 г. Обучението стартира на 24-ти юли 2017 г. и завършва с финално представяне пред публика на свободно избрана тема на 24-ти август 2017 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След успешно записване в курса, за да продължите участието си, трябва да подготвите и изпратите презентация за Вашето предварително представяне до 19-ти юли.

 • Трябва да подготвите техническа презентация на избрана от вас тема.
 • Със записването в курса получавате правото да качите презентацията си като домашно към първата тема.
 • Ще имате до 10 минути за първоначално представяне на живо. Представилите презентация продължават обучението си в курса.
Важно:
 • Записването е само ОНЛАЙН като единствено участниците, предали домашни ще бъдат прехвърлени в ПРИСЪСТВЕНА форма на обучение.
 • Представянето на презентацията трябва да е не по-дългo от 10 минути, а презентацията да е на технологична тема по ваш избор.
 • Местата в курса са ограничени до 50, като първите 50, които предадат презентациите си ще получат правa да ги представят и да бъдат част от обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък в сградата на Софтуерния университет, като последното занятие ще се проведе в Open Source, а всички останали в Experience. Програмата на курса можете да видите в таблицата.

Какви са формите на обучение?

 • Присъствена:  в тази форма ще имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с финално представяне на свободно избрана тема. Всеки участник с оценка над Много добър 5.00 ще получи официален сертификат от Софтуерния университет. Участниците с най-висок успех ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни.  

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е напълно безплатен.

Преподаватели

RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на качественото осигуряване на софтуера, както и на неговата разработка. Работил е в XS Software - една от най-големите български компании, занимаващи се с онлайн браузър базирани игри. В професионалния му опит се въртят главно две технологии - Java и PHP. В последните години се занимава с изучаването на екзотични езици за програмиране и технологии с все още ненабрала популярност, като Kotlin. Иван е Ръководител на учебната дейност в Софтуерния Университет, като има зад гърба си множество курсове по осигуряване на качеството, уеб разработка и бази данни.
LinkedIn
nakov avatar
Светлин Наков
Свелин Наков е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и софтуерни технологии. Като ученик и студент е победител в конкурси и олимпиади по информатика и състезателно програмиране, включително 4 медала от международни олимпиади по информатика. Като студент работи като програмист и преподава програмиране в университети и софтуерни академии. По-късно ръководи екипи по разработка на софтуер и създава собствена софтуерна фирма и софтуерна академия. Наков има над 15-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET и Java EE платформите, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 7 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, C# и Java, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на Наградата “Джон Атанасов” на Президента на България. През последните 10 години създава и задвижва с вдъхновение и всеотдайна работа няколко школи за практическо обучение на софтуерни инженери: Национална академия по разработка на софтуер (НАРС), Софтуерна академия на Телерик и Софтуерен университет (СофтУни). Бил е преподавател по програмиране и разработка на софтуер във ФМИ на Софийски университет, в Технически университет - София и в Нов български университет (НБУ). Повече информация може да намерите в блога му: http://www.nakov.com.
LinkedIn