Ардуино за Роботиката - управление на двигатели, релета и сензори

Ардуино за Роботиката - управление на двигатели, релета и сензори

Семинар

Ардуино за Роботиката - управление на двигатели, релета и сензори

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Ардуино за Роботиката - управление на двигатели, релета и сензори", който ще се проведе нa 19 юли 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Deep Web на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Тони Герджиков.

За Семинара

По време на семинара "Ардуино за Роботиката - управление на двигатели, релета и сензори" ще научите основите за работа с ардуино микроконтролерите, като за фокус ще се наблегне на необходидимте компоненти и сензори за да си направите собствен робот. Ще се запознаем с различните видове електрически двигатели и начининте им за управление. Ще бъде показана работата със софтуера Арудино IDE  и обяснени няколко основни програми.

Съдържанието ще бъде обяснено на разбираем език, подходящо както за начинаещи така и за напреднали. Семинарът не изискава познания по програмиране, но е чудесна отправна точка да започнете да се занимавате с писане на код. 

За Лектора

Тони Герджиков

Тони Герджиков е софтуерен инженер с над 10 години опит в сферата на виртуализацията и телекомуникациите. Страстен любител на "хеви метъла", Моделизма, роботите и Лего Техникс. Когато му остава свободно време, се занимава с IoT и 3D принтиране.
Тони Герджиков photo