Ethereum – бъдещето днес!

Ethereum – бъдещето днес!

Семинар

Ethereum – бъдещето днес!

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Ethereum – бъдещето днес!", който ще се проведе нa 19 юли 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Creative+Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Венимир Петков.

За Семинара

Целта на семинарa е да представи в детайли безграничните възможности, които може да имате, възползвайки се от иновациите, които въвежда blockchain  технологията. Семинарът ще се концентрира не само върху теми за разработчици, а и върху основните идеи и концепции, заради които blockchain еволюира. Ще Ви покажем вече същестуващи проекти и ще разгледаме иновациите, които те въвеждат, както в компютърния, така и в икономическият свят. Най- ценното нещо, което може да си вземете от този семинар е знания и идеи как вие бихте използвали тази технология, която е сравнително лесна за работа и широкоприложима за всеки вид бизнес!

Съдържание:
Етереум и за какво може да го използвате
Ползите от децентрализацията
Умните договори
Видове
Видове токени
Етереум == Биткойн ? ->FALSE
Разликата между декларираното предлагане и изкопаемата валута
Видове Автономни организации
Как да създаваме умни договори
Конструктори за умни договори
Solidity
Съществуващи вече проекти
Бъдещи проекти, от които може да се възползвате

За Лектора

Венимир Петков

Венимир Петков е възпитаник на частна профилирана гимназия Американски колеж АРКУС. След като завършва започва да изучава икономика и международни бизнес отношения във ВУЗФ. Година след това започва да изучава програмни езици и 2014 година започва да се занимава по-задълбочено с криптовалути. 2016 стратира разработване на проекти върху EVM (Ethereum Virtual Machine). В момента работи в Global Invest Place и Global Academy Place, като продължава всекидневно да задълбочава знанията си за криптовалутите и blockchain. 
Венимир Петков photo