Курс ExpressJS Fundamentals - септември 2017

Курс ExpressJS Fundamentals - септември 2017

ExpressJS Fundamentals - септември 2017

25 септември 2017 22 октомври 2017 8 кредита
ExpressJS Fundamentals - септември 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Какво е Web Server
  • Основни познания по HTTP протокола
  • Сървърни приложения с Node.JS
  • Работа с нерелационни бази данни
  • MVC архитектура
  • Създаване на приложения изцяло с JavaScript

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

viktor.pts avatar
Виктор Костадинов
Виктор се занимава любителски с програмиране и скриптиране още в прогимназията. По време на формалното си обучение разработва и поддържа сайт на университетската си група за споделяне на учебни материали. Интересува се от астрономия и разработка на игри. Учи като стипендиант в Софтуерния Университет с високи резултати.
Kiril98 avatar
Кирил Кирилов
Кирил е завършил първа немска езикова гимназия в София. Занимава се с програмиране от 11-ти клас. Интересите му са предимно в уеб програмирането (с ASP.NET). Учи във СУ ФМИ специалност математика и информатика.
LinkedIn
Xapuu avatar
Християн Христов
Християн се специализира в икономическите дисциплини още от гимназиалните си години, в последствие продължава своето обучение в икономически университет, но винаги е знаел, че иска нещо повече, затова и започва своето обучение в СофтУни. В момента той се занимава с създаването на малки сайтове, като freelancer но също така продължава развитието си и в Софтуерния Университет.
LinkedIn