Курс Smart Contract Development with Solidity - януари 2018

Курс Smart Contract Development with Solidity - януари 2018

Smart Contract Development with Solidity - януари 2018

25 януари 2018 31 март 2018 9 седмици 9 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Блокчейн програмиране на езика Solidity
 • Оптимизиране и изграждане на сигурност в умни договори
 • Създаване на умни договори
 • Комуникация между умни договори и външен софтуер

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за курсисти, които имат фундаментални знания по програмиране и ООП

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 23 януари. Обучението стартира на 25 януари 2018 г. и завършва с защита на проект на 31 март 2018 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки четвъртък от 19:00 в зала Experience.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът след обучението ще представлява защита на проект, който ще се проведе присъствено в учебната зала. Всички, преминали го могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00).  

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
Записването в присъствена форма ще бъде отворено до изчерпване на местата в учебната зала.
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 8 февруари). 

Партньор за курса

Аеternity logo

Aeternity е блокчейн платформа, която разрешава проблеми, свързани със скалируемостта, сигурността и бързината на транзакциите. Сред предимствата на Aeternity пред останалите блокчейн вериги са поверителността (възможност за извършване на не публични транзакции), сигурността (използват се криптографски структури от данни и децентрализация, които осигуряват ефективност и премахват всяка точка на отказ) и low-cost (дава възможност за нови форми на монетизация чрез транзакциите с ниски разходи). 

Преподаватели

zvezdata_programista avatar
Звездин Бесарабов
Звездин Бесарабов е ученик в Националната природо-математическа гимназия, както и редовен участник в редица национални и международни ИТ състезания с множество високи постижения. От година разработва приложения върху Ethereum блокчейна. В момента работи в кооператива „Обекто“ върху framework за коопериране между хора, основан върху децентралицирани приложения. Има и дългогодишен опит с електроника и електротехника, както и интереси във физиката, математиката и смисълът на живота като цяло.
nicolabg avatar
Никола Евтимов
Никола Евтимов е сериен предприемач, с богата гама от постижения и опит - от оптика до инвестиции в Blockchain. Никола е магистър по управление на финансите и инвестициите в Абърдийнския университет, също и по Физика и Оптометрия във Физическия факултет към Софийския университет. Опитът му в предприемачеството се проявява много ясно с два спечелени европроекта с усвоени над 1 млн лв.
georgetonchev avatar
Георги Тончев
Георги Тончев е сериен предприемач и Lean startup евангелист. Завършил е Бизнес администрация и Финанси съответно в Съединените щати и Англия. Завърнал се и градящ бизнес в България и по света. Един от най-иновативните му проекти е свързан с антибактериални четки за зъби – Nano-b.  
LinkedIn