Курс Уеб програмиране с Ruby on Rails – октомври 2017

Курс Уеб програмиране с Ruby on Rails – октомври 2017

Уеб програмиране с Ruby on Rails – октомври 2017

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Овладяване на синтаксиса на Ruby
  • Запознаване в дълбочина с Rails и неговите компоненти
  • Изграждане на динамични уеб страници
  • Разбиране на шаблона MVC и неговото приложение
  • Разбиране на CRUD и Rest моделите
  • Основни принципи за сигурност на уеб приложения

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподавател

zzeni avatar
Евгения Манолова
Евгения Манолова е програмист с над 10 години опит в сферата на Уеб технологиите и разработката на back-end системи и приложения. След като завършва Софийския Университет с профил компютърни науки, последователно работи за големи компании като ePay, Scrill, SumUp и др., където придобива отлични умения по програмиране с Perl, Java, Oracle, JavaScript и разбира се - с Ruby и Rails. През 2014г. се сертифицира като професионален планински водач, а от 2015г. насам работи на свободна практика по съвместен Ruby оn Rails проект за приключенски туризъм. Към момента се занимава основно с full-stask разработка на уеб сайтове, преподавателска дейност и планинарство.