Курс JavaScript for Front-End - октомври 2017

Курс JavaScript for Front-End - октомври 2017

JavaScript for Front-End - октомври 2017

31 октомври 2017 03 декември 2017 4 седмици 6 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Стилизиране на страници с Bootstrap
  • Работа със CSS препроцесори (SASS & LESS)
  • Основи на JavaScript (синтаксис, масиви, функции, обекти, JSON)
  • Манипулации на DOM
  • Работа с JQuery и AJAX и HTTP заявки
  • Работа с популярни JavaScript билбиотеки

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

demonhunter1337 avatar
Ивайло Димитров
Иво има интерес към компютрите от малък. Завършва Информационни технологии и работи като системен администратор близо година в различни краища на света. В последствие разбира, че това не е неговата страст и започва да задълбава в програмирането с курсовете на СофтУни.  Има отлични резултати на изпитите и не дълго след това става част от трейнърския екип. Има интерес към разработката на мобилните и Web базирани приложения, като предпочита .NET базираните технологии. В свободното си време обича да спортува и да бъде сред природата.
ggenov91 avatar
Георги Генов
Георги Генов се занимава с програмиране от близо 7 години, въпреки че пише първия си код на 15 години. Още тогава проявява интерес към програмирането и се научава на основните неща съвсем сам с уроци от интернет. Завършва Технически университет София, специалност Автоматика. Сега работи като Team Leader в софтуерна фирма и Freelancer, за да бъде в крак с новите технологии.
LinkedIn