Cryptomining
Loading...
Семинар

Cryptomining

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Cryptomining", който ще се проведе нa 23 октомври 2017 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Мартин Куванджиев.

За Семинара

Заповядайте на семината "Cryptomining", за да научите, какво е криптовалута и защо е нужно да има машини, които извършват транзакции. Ще бъде представена опростена концепция за работата на криптовалута, как се създава блок, как работят транзакциите, както и защо е нужно да се “копае” дадена криптовалута. Ще се обяснят технологиите, които са нужни за извършването на криптомайнинг, нужния софтуер и хардуер.

За Лектора

Мартин Куванджиев

Инж. Мартин Куванджиев работи като Lead iOS Developer в българската компания Phyre. Има задълбочени познания с езици като C, C++, Objective C, Swift, както и опит с Java, SQL, Assembly. В свободното си време се занимава с криптовалути и по специално криптомайнинг. Създал е десетки cryptomining машини и има огромен набор от custom BIOS за видео карти. Обича да свири на китара и да прави 3Д дизайн и 3Д принстиране.


Мартин Куванджиев photo