IT Careers Today and Tomorrow
Loading...
Семинар

IT Careers Today and Tomorrow

Заповядайте на безплатен семинар на тема "IT Careers Today and Tomorrow", който ще се проведе нa 25 октомври 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Георги Калудов.

За Семинара

Бързото развитие на дигиталните технологии и експлозията на социалните мрежи променя, както ежедневието ни така и световния бизнес. 
Неограниченият достъп до информация и нови пазари създва нови възможности и конкуренция във всички индустрии. Това неминуемо нарушава установените бизнес и оперативни модели, но също така налага ускорена трансформация на IT инфраструкторите и практиките, които са гръбнакът на съвременната икономика. 
Ускорената трансформация в IT сферата създава растяща нужда от актуални умения и способности, които са необходимост за IT специалистите днес и в следващите няколко години. 
Ще разгледаме някои от "най-горещите" IT професии и умения, които са и ще продължават да бъдат търсени на световния пазар. 


За Лектора

Георги Калудов

Георги Калудов има повече от 8 години опит на различни позиции в някои от най-големите IT компании. Работил е като 1во, 2ро и 3то ниво специалист техническа поддръжка, Тийм Лидер и Мениджър на екип от 30 Citrix Virtualization Services инженери в HP Enterprise. В момента Георги ръководи екип от IBM специалисти поддържащи IBM Logo сървърите инсталирани в Европа. 
Той вярва, че България може да се превърне в Силициевата долина на Европа, но за това е необходимо бизнесът и образованието да си сътрудничат по ефективен начин.

Георги Калудов photo