IT Careers Today and Tomorrow

IT Careers Today and Tomorrow

Семинар

IT Careers Today and Tomorrow

За Семинара

Бързото развитие на дигиталните технологии и експлозията на социалните мрежи променя, както ежедневието ни така и световния бизнес. 
Неограниченият достъп до информация и нови пазари създва нови възможности и конкуренция във всички индустрии. Това неминуемо нарушава установените бизнес и оперативни модели, но също така налага ускорена трансформация на IT инфраструкторите и практиките, които са гръбнакът на съвременната икономика. 
Ускорената трансформация в IT сферата създава растяща нужда от актуални умения и способности, които са необходимост за IT специалистите днес и в следващите няколко години. 
Ще разгледаме някои от "най-горещите" IT професии и умения, които са и ще продължават да бъдат търсени на световния пазар. 


За Лектора

Георги Калудов има повече от 8 години опит на различни позиции в някои от най-големите IT компании. Работил е като 1во, 2ро и 3то ниво специалист техническа поддръжка, Тийм Лидер и Мениджър на екип от 30 Citrix Virtualization Services инженери в HP Enterprise. В момента Георги ръководи екип от IBM специалисти поддържащи IBM Logo сървърите инсталирани в Европа. 
Той вярва, че България може да се превърне в Силициевата долина на Европа, но за това е необходимо бизнесът и образованието да си сътрудничат по ефективен начин.

Георги Калудов photo