Курс PHP MVC Frameworks - ноември 2017

Курс PHP MVC Frameworks - ноември 2017

PHP MVC Frameworks - ноември 2017

13 ноември 2017 6 седмици 18 кредита
PHP MVC Frameworks - ноември 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с една от най-популярните работни рамки
  • Symfony Framework - Разбиране и използване на архитектурния шаблон MVC
  • Създаване на качествени уеб приложения с най-съвременните практики
  • Работа със свързващи инструменти за бази данни към обектен модел (ORM Frameworks)
  • Създаване и консумиране на REST Back-End
  • Фундаментални концепции за насрочени задачи паралелно с основното приложение

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

darcoto avatar
Веселин Малезанов
Веселин Малезанов има над 20 години опит като програмист в web технологиите и интернет проекти. Започва при пионерите на българското интернет пространство Нетинфо и участва активно в създаването и разработката на АБВ. Минава през американската OpenLink Software като разработчик на web приложения за техния application сървър. Последователно минава през PHP версии 3/4/5. Базите данни са неизменна част от всеки проект, като най-много опит има с MySQL/MariaDB. Обича да пробва всичко ново, свързано с интернет и програмиране. В свободното си време се забавлява с двете си деца, а ако случайно заспят – с фотография.

LinkedIn
mihailovygmail.com avatar
Боян Михайлов
Боян Михайлов е уеб разработчик от 2005 г., управител на Дизайн Форс ООД, разработва сайтове за недвижими имоти, поддържа портала ceb.bg. Преподава програмиране от 2012 г. и е сертифициран лектор по програма за лидерско обучение EQUIP. Преподавателската си кариера започва през 2012 г.
LinkedIn
RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков има дългогодишен опит в сферата на качественото осигуряване на софтуера, както и на неговата разработка. Работил е в XS Software - една от най-големите български компании, занимаващи се с онлайн браузър базирани игри. В професионалния му опит се въртят главно две технологии - Java и PHP. В последните години се занимава с изучаването на екзотични езици за програмиране и технологии с все още ненабрала популярност, като Kotlin. Иван е Ръководител на учебната дейност в Софтуерния Университет, като има зад гърба си множество курсове по осигуряване на качеството, уеб разработка и бази данни.
LinkedIn