Социално инженерство: структура и цел
Loading...
Семинар

Социално инженерство: структура и цел

27.11.17 19:00 - 22:00 Учебна зала Code Ground гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0 Венцислав Върбановски
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Социално инженерство: структура и цел", който ще се проведе нa 27 ноември 2017 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Венцислав Върбановски.

За Семинара

По време на семинара "Социално инженерство: структура и цел" ще бъдат разгледани техники за проучване на целта преди да бъде извършена кибер атаката и подготовка на примамката. Проучване на методи и вземане на решение за прилагане на въпросната примамка.

Какви оръжия се използват и подготовка на необходимия софтуер, за осъществяване на кибер атака? Как биват проучени възможните препятствия по-пътя на осъществяването на атаката. Изчисляване на варианти за възможно най-нисък коефициент за проследяване на източникът на злонамерения софтуер?

Как да предотвартим осъществяване на атаки водещи до отвличане на информация - лична, бизнес ("Унищожение - Black Hat") с цел изнудване на целта (корпорации, малки компании, посредници). Демонстрация на живо.

За Лектора

Венцислав Върбановски

Венцислав Върбановски е Системен Администратор Инфрастръкчър, Секюрити Аналист, Пърл и Баш девелопър. С 50 успешни и интегрирани атаки, дъгогодишен опит в проучването на бъдещи кадри за наемане на длъжност, в ИТ сферата и компютърните технологии.  В момента работи като Системен Администратор Инфраструктура и Секюрити Консултант в Лондонска компания занимаваща се с тарнсфер на валута и секретни вип транзакции към специализирани клиенти. С 11 години опит и 5 в проучването и тестване на готови системи за работа и бази данни. Стриктен и постоянен в разследването на сложни и трудно проследими пътища на добре планирани зловредни дървестни атаки! 

Практикуващ китайско бойно изкувство Винг Чун в свободното време, когато и да е това. Обича раходки в планината, практикува планинско колоездене в дисциплина DH. Трудолюбив, строг и справедлив.

Венцислав Върбановски photo