Автоматизирано тестване на RCP Eclipse базирани десктоп приложения
Loading...
Семинар

Автоматизирано тестване на RCP Eclipse базирани десктоп приложения

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Автоматизирано тестване на RCP Eclipse базирани десктоп приложения", който ще се проведе нa 6 декември 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Юксел Ахмедов

За Семинара

Rich Client Platform (RCP) е фреймуорк за разработване на потребителски интерфейс за Java приложения. Технологията е open source и е доста широко използвана за разработване на счетоводни софтуери, банков софтуер, калкулатори, трейдинг платформи и др. RCPTT е инструмент разработен за автоматизирано тестване на RCP приложения. С помощта на този инструмент могат да се записват тестове, които да бъдат използвани за тестване на всеки нов билд на разработвания продукт.

За Лектора

Юксел Ахмедов

Юксел Ахмедов се занимава с разработване на софтуерни приложения от над 5 години. Участвал е в разработването на множество проекти, като уеб сайтове, клауд услуги, десктоп приложения и игри, предимно в ролята си на QA Engineer. Задачата му като QA специалист включва както осигуряването на качеството чрез тестване на функционалностите, така и автоматизирането на най-често използваните тестове.
Юксел Ахмедов photo