Курс Въведение в Blockchain технологията - януари 2018

Курс Въведение в Blockchain технологията - януари 2018

Въведение в Blockchain технологията - януари 2018

26 януари 2018 18 март 2018 7 седмици 3 кредита
Срокът е изтекъл

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Базови познания около технологията Blockchain
 • Оценяване на ICO
 • Използване на децентрализирани приложения
 • Използване на умни договори
 • Преценка за mining – къде, как и какво
 • Предпазване на криптовалути

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, които желаят да придобият познания с технологията блокчейн.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 24 януари. Обучението стартира на 26 януари 2018 г. и завършва с тест на 18 март 2018 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки петък от 19:00 в зала Code Ground

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът след обучението ще представлява тест, който ще се проведе присъствено в учебната зала. Всички, преминали го могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00).  

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
Записването в присъствена форма ще бъде отворено до изчерпване на местата в учебната зала.
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 9 февруари). 

Преподаватели

RadiAtanassov avatar
Ради Атанасов
Ради Атанасов е основател на OneBit Software, една от най-свежите и млади софтуерни фирми в България, занимаваща се с уеб платформи и приложения за корпоративния сегмент. Ради е професионален архитект и разработчик с дългогодишен опит и тясна специализация в Майкрософт технологии, като Microsoft SharePoint и Office 365. През 2010 и 2013-та година, след прекарани месеци в централата на Майкрософт в Редмънд, той постига две от най-високите степени на технологична сертификация - Microsoft Certified Master и Microsoft Certified Solution Master. Ради участва като външен консултант в Patterns and Practices екипа в Майкрософт, където се дефинират световните добри практики за писане на код и създаване на решения глобално за цялата Майкрософт екосистема. Той води SharePoint User Group и Web Platform User Group в София, и участва като лектор на Майкрософт събития по целия свят. В свободното си време се занимава с Blockchain технологии, разработка на игри с C# и Unity 3D, крафт бира и китари.
VladislavDramaliev avatar
Владислав Драмалиев
Владислав Драмалиев е бакалавър от Американския университет и магистър от Университета в Съсекс. Основател и директор на Фондация „Битхоуп“, управляваща платформите BitHope.org, CoinFixer.com и CryptoCrowd.org. Съосновател на Sofia Crypto Meetup, Българската Биткойн Асоциация, член на Mensa, и експерт в сферате на криптовалутите/блокчейн технологията и дигиталния маркетинг и анализ. Основен фокус на Владислав в момента са маркетинг/PR операциите и развитието на обществото на блокчейн проектът æternity.
MartinKuvandzhiev avatar
Мартин Куванджиев
Мартин започва да се занимава с програмиране в 11 клас, докато учи в в Механотехникума в Бургас. В свободното си време обича да се занимава с иновативни проекти, да свири на китара и да изработва iOS приложения. Мартин е постигнал множество успехи до момента, едно от които е победата в конкурса "NASA Space Apps Challenge". Също така е и разработчик и съветник в проекта Bitcoin Gold.
hthristov avatar
Христо Христов
Христо Христов - бакалавър от Американския университет и студент в СофтУни. Има общо 8 години опит като проджект мениджър, уеб разработчик и бизнес анализатор. От 2012 г. изследва крипто икономиката и  блокчейн технологията. Вярва, че хората трябва да бъдат образовани в тази сфера колкото се може по-рано с оглед на растящия бизнес интерес в световен план. Христо също така е Microsoft Certified Professional и Certified Bitcoin Professional.