Курс Android Development - февруари 2018

Курс Android Development - февруари 2018

Android Development - февруари 2018

14 февруари 2018 15 април 2018 8 седмици 3 кредита
Срокът е изтекъл
Android Development - февруари 2018 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Изграждане на Android UI / UX
 • Умения за работа с Android Material Design
 • Знания за жизненият цикъл на едно Android приложение
 • Знания какво представляват Intents, SQLite, Background tasks
 • Организираност и екипна работа
 • Прилагане на Android Design Patterns

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, които искат да придобият знания в разработката на мобилни проложения. Знания от курса Основи на програмирането или еквивалентен (използване на променливи и данни, оператори и изрази, използване на условни конструкции - if, if-else и цикли - for, while, do-while) са препоръчителни.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 12 февруари. Обучението стартира на 14 февруари 2018 г. и завършва с практически изпит на 15 април 2018 г.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всяка сряда от 18:30 в зала Experience.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът след обучението ще представлява практически изпит, който ще се проведе присъствено в учебната зала. Всички, преминали го могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
Записването в присъствена форма ще бъде отворено до изчерпване на местата в учебната зала
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 28 февруари). 

Преподаватели

dimitardanailov avatar
Димитър Данаилов
Димитър се занимава с разработката на мобилни приложения от януари, 2011, когато информацията е доста лимитирана и дори липсва. Първоначално всичко започва като странично занимание - хоби. От тогава до днес нещата са коренно различни и по - голяма част от онлайн бизнеса е Mobile First и Cloud First. 
Има опит с различни видове технологии  и концепции като Frontend, Backend, Databases, Mobile, Cloud - тези умения му дават възможност да ръководи и да бъде част от екипи за Щатския, Европейския и Австралийския пазар. 
През последните две години работата му е свързана с разработка на големи Еnterprise проекти. В момента е Technical Architect в PFS, а предишния му опит включва позиции като Software Architect в MentorMate, Software Engineer в MyTeletouch и CTО в 158 Ltd. От ноември - 2017 е част от Udacity Nanodegree Program, Module: Android, Level: Advanced. Радва се да споделя опитът си с голяма аудитория!
grimmz avatar
Теодор Костадинов
Теодор Костадинов се занимава с Android разработка вече над 5 години. Напоследък се специализира в медицински приложения, заради по-големият им мащаб и възможността за интересна архитектура. Теодор има зад гърба си няколко стартъпа, като в момента работи за голяма американска компания. Основател е на софтуерна академия в град Враца - Враца Софтуер, която през 2016та печели наградата на Българската асоциация за информационни технологии в категория Образование. Теодор е част от класацията на списание Форбс "30 под 30" заради работата си към академията.