C++ Fundamentals - ноември 2018
Loading...
курс

C++ Fundamentals - ноември 2018

кредити 9 кредита
C++ Fundamentals - ноември 2018 Fundamentals
Запиши се
C++ Fundamentals - ноември 2018

Умения, които ще придобиеш

  • Основен синтаксис и особености на C++
  • Работа с текст, файлове и входно-изходни потоци
  • Начални познания по ООП и неговата реализация в C++
  • Работа с масиви, линейни и асоциативни STL контейнери

Теми

Виж всички теми

Курсът е насочен предимно към хора завършили Programming Basics with C++, както и към хора с базови познания по програмиране (примитивни типове данни, изрази, условни конструкции, цикли), независимо от езикът, на който са ги усвоили. Лекциите ще бъдат на български, но материалите ще бъдат на английски, така че от курсистите се очаква основно ниво на владеене на английски.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

C++ Fundamentals - ноември 2018

Илия Илиев

Преподавател

Илия е завършил средното си образование в Италия, решава да продължи образованието си тук в България като изучава Телекомуникации в НБУ. След известно време, поради големия интерес към софтуерното инженерство, той започва да изучава C#, а след това Swift(iOS). Желанието му да разработва видеоигри го кара да премине на C++.  Към момента Илия работи като разработчик на 2D видеоигри.
C++ Fundamentals - ноември 2018

Живко Петров

Преподавател

Живко е строителен инженер, който се занимава със C/C++ програмиране в последните 3+ години - като по-голямата част от тях са в gaming индустрията.
В ежедневната си работа той адресира работа с хардуер, тежки изчисления в CPU ограничена среда, както и GPU ускорена компютърна графика, използвайки библиотеки като SDL2 и OpenGL. В момента работи като 2D Game Engine developer.
C++ Fundamentals - ноември 2018

Поля Павлова

Преподавател

Поля се занимава с програмиране от 14-годишна. След завършване на училище продължава своето обучение в Софийския университет, Факултет по математика и информатика. Поради големия интерес в програмирането и видеоигрите, към момента Поля работи в софтуерна компания като разработчик на 2D видеоигри.
C++ Fundamentals - ноември 2018

C++ Fundamentals - ноември 2018

C++ Fundamentals - ноември 2018 Начало: 10 ноември 2018
C++ Fundamentals - ноември 2018 10 седмици
C++ Fundamentals - ноември 2018 9 кредита
C++ Fundamentals - ноември 2018 Fundamentals
Запиши се
C++ Fundamentals - ноември 2018

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*