Ethical Hacking Advanced - февруари 2019
Loading...
курс

Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

кредити 9 кредита
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 Advanced
Запиши се
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

Умения, които ще придобиеш

  • Систематиката и методологията на етичното хакерство, стеганографията и атаки на стеганографията чрез стеганализ
  • Различни видове зловреден код и контрамерки при атака с такива
  • Подслушване на мрежови трафик, анализ на пакети, хакинг на безжични и мобилни мрежи и контрамерки
  • Осъществяване на атаки от типа „социално инженерство“ и контрамерки
  • Атаки над уеб сървъри, апликации, IDS, Firewalls и Honeypots, облачни ресурси и IoT устройства
  • Mрежово сканиране и контрамерки за сканиране

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за хора с поне малък опит в програмирането, които желаят да развият познанията си в областите от приложната математика, които са полезни в работата на софтуерния инженер
Обучението може да бъде отправна точка към области като: дизайн на алгоритми, обработка и анализ на данни, програмиране с научни цели, машинно обучение, криптография и др. Полезно е също така за хора, които имат интерес към математическите основи и методи и искат да развият логическото си мислене в помощ на уменията си като разработчици на софтуер.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Каквa e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

Любомир Тулев

Преподавател

Любомир Тулев е бивш ръководител на екип като инспектор в отдела за борба с киберпрестъпления в ГДБОП, работейки дълги години по разследвания на киберпрестъпление със страни от цяла Европа, Съединените щати, Нова Зеландия, Русия и други. Участвал е в разследването на OCSE / VCAC случаи и е анализира стотици компютри, използвайки последните cyber forensic  технологии. Контактна точка през последните 8 години на Facebook, Международната група за разследване на ФБР, Интерпол и Европол за България.

Специализира в откриването и използването на специфични решенията за случаите на киберпрестъпления, включващи лица, използващи TOR и други аномизиращи услуги. Добре подготвен в областта на компютърните, мобилните и интернет технологиите, OSINT, таргетирано намиране на хора и информация, прихващане на информация посредством Facebook социалната мрежа и т.н. Той редовно предоставяше обучения на полицейски служители, както и на Европол и Интерпол.

От 1 година е част от екипа на Аматас като експерт по предоставянето на решения за киберсигурност. Водещ експерт на компанията в сферата на Социалното инжинерство, Етичното хакерство и Лабораторията за Cyber Forensics. Сертифициран преподавател на международната организация EC Council, притежаващ CEH, CHFI, CEI и редица други сертификати в областта на киберсигурността и защитата на информацията.
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 Начало: 06 февруари 2019
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 8 седмици
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 9 кредита
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019 Advanced
Запиши се
Ethical Hacking Advanced - февруари 2019

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*