Programming Basics with C# - януари 2019
Loading...
курс

Programming Basics with C# - януари 2019

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с конзолата (вход и изход на данни)
  • Работа с цикли (for)
  • Работа с по-сложни логически проверки
  • Работа с логически проверки (if-else)
  • Извършване на прости пресмятания
  • Работа с по-сложни цикли (вложени for цикли и while)

Теми

Виж всички теми

Професионална програма

Яна Мариянова

Преподавател

Яна завършва първия випуск на Софтуерния университет, като няма предишен опит с програмирането. Още преди да приключи обучението си, започва работа като Backend Developer. В последствие става Software Development Manager в СофтУни. С голямо удоволствие преподава известно време в SoftUni Kids. В момента работи като Senior Full-Stack Web Developer в голяма американска компания. Призванието на Яна е да споделя опита си, да мотивира хората да учат, да се развиват и да излизат от зоната си на комфорт.
Професионална програма

Филип Колев

Преподавател

Филип е бивш топ студент в СофтУни. Водил е курсове по Programming Basics, Advanced C# и OOP. От 3 години живее в света на Линукс и embedded устройствата. Преподаването е една от страстите му и си поставя за цел да предаде поне част от своя ентусиазъм на студентите и да ги вдъхнови да продължат своя кариерен път като програмисти.
Професионална програма

Николай Данев

Преподавател

Николай има няколко години опит в разработката на уеб базирани приложения и в разработката на игри. Насочен в .NET света, главно се занимава със C#, но проявява интерес и към други технологии, някои от които JavaScript. Има интерес в писането на библиотеки. Занимава се с водене на курсове в Programming Basics.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*