Programming Basics with Python - септември 2019
Loading...
курс

Programming Basics with Python - септември 2019

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с конзолата (вход и изход на данни)
  • Работа с цикли (for)
  • Работа с по-сложни логически проверки
  • Работа с логически проверки (if-else)
  • Извършване на прости пресмятания
  • Работа с по-сложни цикли (вложени for цикли и while)

Теми

Виж всички теми
Теми

Симона Симеонова

Преподавател

Симона започва своят път в СофтУни през 2016г като студент, а година по-късно се присъединява към екипа като част от стажантската програма. Ангажира се изготвяне на учебно съдържание и преподаване в курсовете Programming Basics (Java, Python), MySQL Basics и Java DB Frameworks. През 2018 се занимава с организацията, менажирането и развитието на курса Programming Basics. Изучавала е Java и JavaScript програмата в СофтУни, а в настояще е Back-end Python и Java програмист. В свободното си време обича да пътува, да кара ски и да прекарва време в планината.
Теми

Таня Станева

Преподавател

Таня се запалва по програмирането през 2017 година, когато започва обучението си в СофтУни. Има интерес към C#, JavaScript и Python. Част е от екипът на СофтУни от една година, като в момента е Program Lead на пътеката Python. Има голям интерес към Machine Learning и AI, като в свободното си време разработва малки проекти в тази сфера.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*