The Art of Selling for Personal and Business Development
Loading...
Семинар

The Art of Selling for Personal and Business Development

Остават:

Запиши се
Заповядайте на безплатен семинар на тема "The Art of Selling for Personal and Business Development", който ще се проведе нa 31 август 2019 г. (събота) от 17:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Тома Стайков.

За Семинара

Целта на семинара е да ни преведе през призмата на продажбите в професионално и личностно отношение. 
85% от успеха в кариерното развитие се осъществява благодарение на добре развити комуникационни и социални умения. 15% от кариерния успех и развитие зависят от технически умения и познания. Независимо от работата и сферата, за да се развиваме професионално и личностно, то трябва да можем да продаваме. В този семинар ще разберете как технологични компании като Facebook, Google, Rackspace, Dropbox и др. използват успешно методологията за “Консултативно продаване – QUIS”, разработена и внедрена от SBR Consulting. Ще говорим и за ролята на емоционалната устойчивост (увереността, мотивацията и нагласата) и как този фактор отличава топ професионалистите от останалите.

За Лектора

Тома Стайков

Тома Стайков е опитен професионалист в сферата на продажбите, ръководството на търговски екипи и развитието на организации в България и САЩ. На 21 годишна възраст той успява да изгради първия си търговски екип от 10 човека. Няколко поредни години печели интернационална дивизия за топ търговец, специална награда "Стената на великите" и златна награда за 80+ часа работна седмица. Стартира в съдружие Delta3 Consulting и създава българския клон на SBR Consulting. 
Тома Стайков photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар