The Art of Selling for Personal and Business Development
Loading...
Семинар

The Art of Selling for Personal and Business Development

Заповядайте на безплатен семинар на тема "The Art of Selling for Personal and Business Development", който ще се проведе нa 31 август 2019 г. (събота) от 17:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Тома Стайков.

За Семинара

Целта на семинара е да ни преведе през призмата на продажбите в професионално и личностно отношение. 
85% от успеха в кариерното развитие се осъществява благодарение на добре развити комуникационни и социални умения. 15% от кариерния успех и развитие зависят от технически умения и познания. Независимо от работата и сферата, за да се развиваме професионално и личностно, то трябва да можем да продаваме. В този семинар ще разберете как технологични компании като Facebook, Google, Rackspace, Dropbox и др. използват успешно методологията за “Консултативно продаване – QUIS”, разработена и внедрена от SBR Consulting. Ще говорим и за ролята на емоционалната устойчивост (увереността, мотивацията и нагласата) и как този фактор отличава топ професионалистите от останалите.

За Лектора

Тома Стайков

Тома Стайков е опитен професионалист в сферата на продажбите, ръководството на търговски екипи и развитието на организации в България и САЩ. На 21 годишна възраст той успява да изгради първия си търговски екип от 10 човека. Няколко поредни години печели интернационална дивизия за топ търговец, специална награда "Стената на великите" и златна награда за 80+ часа работна седмица. Стартира в съдружие Delta3 Consulting и създава българския клон на SBR Consulting. 
Тома Стайков photo