Демо урок по програмиране със Светлин Наков в гр. Бургас
Loading...
Семинар

Демо урок по програмиране със Светлин Наков в гр. Бургас

Заповядайте на безплатния Демо урок по програмиране със Светлин Наков, който ще се проведе в Бургаския свободен университет (бул. "Сан Стефано" 62), зала 110, гр. Бургас на 11-ти септември (сряда) от 18:00 ч.

За Семинара

И тази година, като всяка друга, СофтУни организира разнообразни инициативи, имащи за цел да предоставят поглед над програмирането на всеки, който желае да се докосне до него и да научи повече за една от най-бързо разрастващите се и перспективни сфери на 21-ви век. По време на урока, Светлин ще ви разкаже какво е програмирането и практически за какво може да ви послужи. 

Всички, които имат желание да присъстват, могат да заповядат, като донесат лаптоп със себе си.

Демо урокът е безплатен, необходимо е само да се запишете, за да гарантирате своето място, тъй като местата в залата са ограничени!

За Лектора

Светлин Наков

Светлин е вдъхновител на хиляди млади хора по пътя им към професията "софтуерен инженер". Той има 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на уеб, мобилни, настолни и сървърни приложения. Мечтата му е да направи България силициевата долина на Европа. Личен сайт: http://www.nakov.com. 
Светлин Наков photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар