Обучение за трейнъри - ноември 2019
Loading...

Обучение за трейнъри - ноември 2019

Срокът е изтекъл
Обучение за трейнъри - ноември 2019 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Анализ на аудиторията и дефиниране на ясни обучителни цели
 • Изграждане на технически презентации с презентационен софтуер
 • Развиване на добри презентационни умения
 • Представяне на информация пред широка публика по достъпен начин
 • Подготовка на учебно съдържание за технически обучения
 • Контрол на вниманието на публиката за дълъг период от време
 • Анализ на аудиторията и дефиниране на ясни обучителни цели
  Изграждане на технически презентации с презентационен софтуер
 • Развиване на добри презентационни умения
  Представяне на информация пред широка публика по достъпен начин
 • Подготовка на учебно съдържание за технически обучения
  Контрол на вниманието на публиката за дълъг период от време

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за всеки, който иска да положи основите на презентационните и обучителните си умения или да ги усъвършенства и да се развива в сферата на съвременното образование за дигиталния свят. За да се включите в курса е нужно да имате базови знания в дадена сфера от информационните технологии, програмирането или дигиталния свят. Най-добрите завършили курса ще имат възможност да презентират семинар на тема по избор пред широка аудитория и ще получат предложение за работа в преподавателския екип СофтУни.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване в курса и за изпращане на презентацията - 4-ти ноември. Обучението завършва с финално представяне на свободно избрана тема. Най-добрите ще имат възможност да презентират темите си на семинар пред широка аудитория. Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След успешно записване в курса, за да продължите участието си, трябва да подготвите и изпратите презентация на избрана от вас тема до 4-ти ноември, като я прикачите като архив в домашното към първото занятие. Целта на презентацията е да се установи нивото на всеки участник и да се подготви индивидуална обратна връзка за подобряване. Представилите презентация продължават обучението си в курса.

Важно:

Представянето на презентацията трябва да е не по-дългo от 10 минути, а презентацията да е на тема по ваш избор. Местата в курса са ограничени до 50, като първите 50, които предадат презентациите си ще получат правa да ги представят и да бъдат част от обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет, като програмата на курса можете да видите в таблицата.

Какви са формите на обучение?

Формата на обучение е само присъствена:

За да се придобие едно умение е нужна практика и затова курсът се провежда само в присъствена форма на обучение. Всички представяния на участниците ще бъдат на живо пред жури от екипа на СофтУни. Финалното представяне ще бъде в залите на СофтУни пред широка аудитория. Ще получите и достъп до всички материали от курса за неограничено време.

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с финално представяне на свободно избрана тема. Всеки участник с оценка над Много добър 5.00 ще получи официален сертификат от Софтуерния университет. Участниците с най-висок успех ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни.  

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е напълно безплатен.

Преподаватели

MihailStefanov1 avatar
nakov avatar
AlenPaunov avatar