Tech Stage: The (n)ever changing role of QA
Loading...
Семинар

Tech Stage: The (n)ever changing role of QA

25.03.20 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Панайот Солаков
Гледайте безплатния онлайн семинар на тема "Soft Skills Survivor Kit for IT people" нa 25 март 2020 г. (сряда) от 19:00 часа. с лектор Панайот Солаков.

За Семинара

Технологиите и изискванията към софтуера постоянно се променят, а с тях и начина, по който го разработваме и тестваме. Във време, в което практики като DevOps, Shift Left и Shift Right отдавна са се наложили, а от компаниите се очаква да могат да предоставят нови версии на продуктите си ежедневно, как се е изменила ролята на тест инженера и има ли все още нужда от нея? 

Лекцията е подходяща за всички, които си задават въпроса дали да автоматизираме тестове със Selenium e "таванът", към който можем да се стремим като QA инженери, или пък е само началото?

За Лектора

Панайот Солаков

Панайот има дългогодишен опит в областта на софтуерното тестване и ръководенето на екипи. В настоящата му роля на QA Manager все повече го занимават въпроси, свързани с изграждането на ефективни екипи и тестови процеси в Agile среда, както и натрапчиви идеи, като например: как да постигнем по-добри резултати с по-малко тестване. През последните няколко години опитва да предава тези натрапчиви идеи и на други хора, като преподавател по софтуерно тестване. 
Панайот Солаков photo