Tech Stage: The (n)ever changing role of QA
Loading...
Семинар

Tech Stage: The (n)ever changing role of QA

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: The (n)ever changing role of QA", който ще се проведе нa 9 декември 2019 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор e Панайот Солаков.

За Семинара

Технологиите и изискванията към софтуера постоянно се променят, а с тях и начина, по който го разработваме и тестваме. Във време, в което практики като DevOps, Shift Left и Shift Right отдавна са се наложили, а от компаниите се очаква да могат да предоставят нови версии на продуктите си ежедневно, как се е изменила ролята на тест инженера и има ли все още нужда от нея? 

Лекцията е подходяща за всички, които си задават въпроса дали да автоматизираме тестове със Selenium e "таванът", към който можем да се стремим като QA инженери, или пък е само началото?

За Лектора

Панайот Солаков

Панайот има дългогодишен опит в областта на софтуерното тестване и ръководенето на екипи. В настоящата му роля на QA Manager все повече го занимават въпроси, свързани с изграждането на ефективни екипи и тестови процеси в Agile среда, както и натрапчиви идеи, като например: как да постигнем по-добри резултати с по-малко тестване. През последните няколко години опитва да предава тези натрапчиви идеи и на други хора, като преподавател по софтуерно тестване. 
Панайот Солаков photo