Tech Stage: Cloud Computing Fundamentals w/ Microsoft Azure
Loading...
Семинар

Tech Stage: Cloud Computing Fundamentals w/ Microsoft Azure

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: Cloud Computing Fundamentals w/ Microsoft Azure", който ще се проведе нa 5 декември 2019 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Радослав Гатев.

За Семинара

Все още разработвате софтуер, който се изпълнява само на един сървър? Целта на семинара е да разберете как да пренесете своите решения в облака, където въздухът е по-свеж, имате повече възможности, но може и да си създадете проблеми в много по-голям мащаб.

В семинара ще се премине през основните теми, свързани с cloud, като конкретната платформа ще бъде Microsoft Azure:
• Въведение в cloud computing;
• Deployment models;
• Service-level agreements;
• Cloud design patterns & architectures;
• Types of cloud services;
• DevOps.

За Лектора

Радослав Гатев

Радослав е софтуерен архитект, консултант и трейнър, който помага на различни компании, вариращи от иновативни технологични стартъпи до мултимилионни корпорации. Обича да посещава и споделя знания на различни технологични събития, където можете да го срещнете като лектор, съорганизатор или просто като посетител (някои от тях са js.talks(), Azure Bootcamp, IoT Summit, SQL Saturday). Радослав е един от професионалистите, отличени от Майкрософт с наградата Microsoft MVP в категория Microsoft Azure за експертизата и отдадеността му при споделяне на опит. Личен блог: www.gatevnotes.com
Радослав Гатев photo