Tech Stage: Power BI
Loading...
Семинар

Tech Stage: Power BI

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: Power BI", който ще се проведе нa 14 декември 2019 г. (събота) от 17:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Витали Бурла.

За Семинара

Семинарът по Power BI ще ви представи основите на един от водещите и най-динамично развиващи се инструменти за Business Intelligence - Microsoft Power BI. Ще видите възможни приложения, етапи на разработка, като извличане, оформление и визуализация на данните. Ще видите как можете сами атрактивни аналитични продукти, ползващи данни не само от стандартни бази като SQL Server, но и от над 70 други вида източници. Power BI, и свързаните с него услуги намира широко приложение в бизнеса и се радва на все по-голямо търсене, както от малки фирми, така и от големи международни компании. 

За Лектора

Витали Бурла

Витали е BI консултант и организатор на първото българско community, фокусирано изцяло върху Power BI, Sofia Power BI User Group. Той е създател на първият онлайн курс на български език за Power BI и участва като лектор в различни събития s теми свързани с визуализация на данни, Power Query, Office 365, и разбира се, Power BI. 
Витали Бурла photo