Clean Architecture with .NET Core
Loading...
Семинар

Clean Architecture with .NET Core

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Clean Architecture with .NET Core", който ще се проведе нa 15 януари 2020 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Open Source на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Николай Дерменджиев.

За Семинара

Семинарът е част от ежемесечните събития на .NET потребителската група за България. Основната цел на срещите е да се разказва за новите неща в .NET, полезни инструменти и добри практики. Официалният сайт на потребителската група е https://www.dotnetug.bg. Семинарът ще покрие следните теми:
• Database-centric vs domain-centric architectures;
• How to organize your application in a domain-centric way;
• The Clean Architecture by Robert C. Martin (Uncle Bob);
• Entity-Boundary-Interactor (EBI);
• Screaming Architecture;
• Demo with ASP.NET Core 3.0.

За Лектора

Николай Дерменджиев

Николай e софтуерен инженер в ZingaSoft, където работи основно върху cloud базирани решения изполвайки Microsoft .NET платформата. Той е силно фокусиран върху изграждането на "чисти" и еволюционни архитектури, cutting-edge технологии, привърженик е на DevOps културата, максимизиране на качеството на софтуера и изграждането на ефективни екипи. Той е и част от организаторите на .NET общността в България, която има основна цел подпомагане на разработчиците на .NET и .NET Core и свързаните с тях технологии, чрез организирането на безплатни регулярни срещи.
Николай Дерменджиев photo