Компютърна грамотност - май 2020
Loading...
курс

Компютърна грамотност - май 2020

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с операционната система
  • Работа с файловата система
  • Работа с браузъри и интернет
  • Използване на имейл платформи
  • Защита в уеб среда
  • Работа със социални мрежи

Теми

Курсът е подходящ за хора, които искат да се запознаят с това как се работи с компютър, файловата система, интернет, имейли и социални мрежи. Обучението е предназначено за всички, които са регистрирани като безработни след обявяването на извънредното положение в България.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Обучението в курса е безплатно.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатно
Компютърна грамотност - май 2020

Стоян Шопов

Преподавател

Стоян Шопов е Course Lead в СофтУни и вече от над 2 години е и Technical Trainer. Започва, да се занимава с програмиране през 2016г. и веднага щом се сблъсква с .NET света, той му става любим. Има опит в ИТ сферата, където е разработвал приложения с WPF, ASP.NET и други продукти на Microsoft. Водил е най-разлчини курсове - Programming Basics, MS SQL, EF Core, C# Advanced, C# OOP и C# Web. В свободното си време, обича да прави походи в планината.
Компютърна грамотност - май 2020

Таня Станева

Преподавател

Таня се запалва по програмирането през 2017 година, когато започва обучението си в СофтУни. Има интерес към C#, JavaScript и Python. Част е от екипът на СофтУни от една година, като в момента е Program Lead на пътеката Python. Има голям интерес към Machine Learning и AI, като в свободното си време разработва малки проекти в тази сфера.
Компютърна грамотност - май 2020

Христомир Асенов

Преподавател

Христомир Асенов (Миро) се запалва по програмиране още в гимназията, където се докосва до основите на HTML и CSS и пише доста basic програми на Visual Basics. След това решава да запише софтуерната програма в СофтУни, за да развие уменията си по програмиране. След успешно полагане на първите два изпита (Basics и Fundamentals) започва като част от Training екипа на СофтУни през 2018. Сред различните технологии, открива призванието и любовта си към JavaScript и динамичността, която предлага. От 2019 насам отговаря за редица JavaScript обучения, което още повече засилва страстта му към технологията и става част от преподавателския екип като ко-лектор. През свободното си време обича да изкачва планини и да играе на видео игри.

 
Компютърна грамотност - май 2020

Мариела Цветанова

Преподавател

Мариела започва обучението си в СофтУни преди 2 години и скоро след това става част от Training екипа на Software University. По време на кариерното си развитие в СофтУни преминава през организацията на няколко образователни модула във вътрешната програма и организацията и ръководството на стажантаската програма на СофтУни. Към момента е Course Lead, както и координатор на Training екипа, отговарящ за комуникация и отношенията с лектори.
Компютърна грамотност - май 2020

Ивалин Колев

Преподавател

Ивалин Колев (Иво) започва обучението си в СофтУни през 2018, след завършаване на гимназия с профил Икономика и Счетоводство. В Софтуерен Университет се заражда и неговата страст към програмирането. Технологиите, с които избира да се развива са Java и Python. Друга сфера на интереси е информационната сигурност и системната администрация. В свободното си време играе компютърни игри и изучава други технологии.

 

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*