Python Web Framework - ноември 2020
Loading...

Python Web Framework - ноември 2020

15 кредита
Срокът е изтекъл

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Работа с медия файлове
 • Работа с CBV и Django REST Framework
 • Изграждане на динамични уеб приложения
 • Работа с потребители, роли и сесии
 • Добри практики за Web приложения с Django
 • Деплойване
 • Работа с медия файлове
  Работа с CBV и Django REST Framework
 • Изграждане на динамични уеб приложения
  Работа с потребители, роли и сесии
 • Добри практики за Web приложения с Django
  Деплойване

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Курсът е подходящ за хора, които имат познания по програмиране с Python (работа с основните структури от данни и обектно-ориентирано програмиране), могат да работят с бази от данни, HTTP и имат разбирания по MVC архитектура. Препоръчителни са и основни познания по работа с Django (URL-и, темплейти и views).

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 1 ноември. Обучението стартира на 3 ноември 2020 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък, от 18:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 6 декември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 13 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита??

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучение Включва Цена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

260 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 10 ноември).

Преподавател

Minkov avatar