„Advance“ компилиране на JavaScript с Google Closure Compiler – защо и как
Loading...
Семинар

„Advance“ компилиране на JavaScript с Google Closure Compiler – защо и как

21.10.20 19:00 - 20:00 Online 6 Online 6 Кирил Митов
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "„Advance“ компилиране на JavaScript с Google Closure Compiler – защо и как" нa 21 октомври 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Кирил Митов.

За Семинара

В лекцията ще бъдат разледани предимствата в компилирането, защо и как да го правим. Ще се направи сравнение с други популярни инструменти използвани за минифициране, компилиране и обфускиране на JavaScript код, като целта ще бъде да се види къде попада Google Closure Compiler в инфраструктурата на един екип, доставящ JavaScript. 

Изключително интересна тема е това, как да намерим баланса между динамичен и типизиран език. Ще видите и пример как се използват външни библиотеки в компилиран код и как да се достави компилирана библиотека, която ще бъде използвана и разширявана от трети страни. С две думи – как да си направим SDK.

За Лектора

Кирил Митов

Кирил е предприемач и програмист с дългогодишен опит. В момента е CTO на Axlessoft, където ръководи пъстър стек от езици и технологии. Последният им продукт е buildin3d.com. През последните години разработва и въвежда няколко софтуерни framework-a в организацията си. Последните 10 години основава и до 2019 ръководи училище по роботика “Robopartans”. Дълги години води и преподава и в ТУЕС. На бюрото си има подарък от колегите си – табелка “Fixer of everything”, която добре го обобщава.
Кирил Митов photo