Киберсигурност и етично хакерство - април 2021 - курс за ученици
Loading...
курс

Киберсигурност и етично хакерство - април 2021 - курс за ученици

Умения, които ще придобиеш

  • Как да откривате уязвимости в мрежи, системи и приложения и тяхното компроментиране
  • Как да боравите с различни методи за криене и криптиране на информация.
  • Kлониране и хакване на потребителски и корпоративни wireless мрежи
  • Придобиване на неоторизиран достъп до информация и систeми
  • Боравене с инструменти, използвани за неоторизиран достъп
  • Как да се предпазите от истинските хакерски атаки

Теми

Курсът е подходящ за ученици от 7-ти до 12-ти клас, както и начинаещи програмисти, които нямат опит в света на програмирането.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 8 април. Обучението стартира на 10 април 2021 г., а занятията ще се провеждат всяка събота от 15:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 29 май, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 29 май.

Ще получа ли сертификат след изпита??

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Certificate

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
    • Доживотен достъп до учебните ресурсите от занятията на записания курс;
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощ от ментор;
    • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията;

180 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 24 април).

Киберсигурност и етично хакерство - април 2021 - курс за ученици

Стефан Пейчев

Преподавател

Стефан Пейчев е завършил ШУ „Еп. Константин Преславски“ през 2001 г. специалност „Математика и информатика“. От 2006 година работи като преподавател по Информатика и информационни технологии в Първа езикова гимназия – Варна.  

Стефан успешно завършва курсовете на SoftUni „Първи стъпки в програмирането“ с Java и C#, „Алгоритми“ и „Структури от данни“ с Java, а също така и няколко квалификационни курса свързани пряко с преподаването – „Учители на бъдещето“, „Увод в програмирането за учители“, „HTML & CSS for teachers“.  От 2019 г. Стефан е сертифициран преподавател на Cisco /компютърни мрежи/ и Google – Certified Educator Level 1.
Киберсигурност и етично хакерство - април 2021 - курс за ученици

Преподавател

Илияна Елиас е завършила Компютърно и софтуерно инженерство в Технически университет - София. В момента учи в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Опитът и интересите ѝ в сферата се изразяват в създаване, развиване и интеграция на високи технологии, използвайки мултидисциплинарни подходи.

Илияна има широк опит в преподаването по характерни за дигиталния сектор дисциплини, обучавайки основно ученици в различни възрастови групи. Предавайки техническите си познания, Илияна обръща сериозно внимание на изграждането на методология за решаване на проблеми и практическата приложимост.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*