AWS Essentials - юли 2021
Loading...
курс

AWS Essentials - юли 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Управление на базови услуги и ресурси
  • Администриране на AWS среда
  • Разбиране на Serverless архитектури
  • Изграждане на базови решения
  • Основни познания по виртуални мрежи
  • Работа със системи за обработка и визуализация на логове

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ както за хора, направили своите първи стъпки в света на Cloud технологиите и DevOps, така и за желаещи да научат повече по темата. Знанията, придобити в курса, са релевантни за всички позиции в ИТ сферата.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 14 юли. Обучението стартира на 16 юли 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки петък, от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 5 септември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 5 септември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

AWS Essentials - юли 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

Безплатно

Онлайн обучение в реално време

AWS Essentials - юли 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

AWS Essentials - юли 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

AWS Essentials - юли 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

AWS Essentials - юли 2021
AWS Essentials - юли 2021Изпит
AWS Essentials - юли 2021

Явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение

100 лв. до 2 август 2021 г.
200 лв. от 3 август до 3 септември 2021 г.

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 2 август).

AWS Essentials - юли 2021

Стоян Янев

Преподавател

Стоян Янев е  Senior DevOps Engineer с интереси в различни направления, като безспорно най-голямата му страст са Cloud технологиите. По време на трудовия си стаж се е занимавал с Game Development, Full-Stack roles, както и AWS Infrastructure. Интересът към AWS го мотивира да придобие солиден брой сертификати като: Certified Cloud Practitioner, Certified Architect, Certified Developer, Certified SysOps, Certified Architect Professional и др. През свободното си време обича да чете книги и да играе видео игри.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*