Entity Framework Core - октомври 2021
Loading...
курс

Entity Framework Core - октомври 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Изграждане на архитектура на база данни
  • Използване на подхода Code First
  • Използване на подхода Database First
  • Извличане на данни посредством LINQ заявки
  • Работа с база данни посредством ORM
  • Работа с различни формати данни - XML, JSON

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за всички, които умеят да работят с линейни структури от данни, както и с класове и обекти и познаването на принципите на обектно-ориентираното програмиране.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 18 октомври 2021 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
лекции - всеки понеделник и четвъртък, от 18:30 до 22:00 часа;
упражнения - всеки вторник, от 18:30 до 22:00 часа и всяка събота, от 10:00 до 13:30 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 4 декември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 4 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Entity Framework Core - октомври 2021
Entity Framework Core - октомври 2021

Стамо Петков

Преподавател

Стамо Петков се занимава професионално с програмиране вече повече от 15 години. Минал е през най-различни технологии - BASIC, Pascal, Object Pascal, PHP, докато най-накрая открива .NET и C#. За него образованието е кауза и той самият винаги се е стремял да научава нови и интересни неща. Иска да вярва, че успява да предаде частица от този стремеж и на хората, които обучава. Бил е лектор по JavaScript и Софтуерни Архитектури в инициативата Инфостарт, водил е C# Basics и ASP.NET MVC в Софтуни, както и няколко курса в Нов Български Университет, изнасял е лекции на различни конференции и събития в сферата на софтуерните технологии.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*