Spring Fundamentals - септември 2021
Loading...
курс

Spring Fundamentals - септември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Генериране на HTML съдържание чрез шаблони
  • Работа с HTTP протокола
  • Работа с бисквитки и сесии
  • Основни принципи на работа с работна рамка Spring
  • Изграждане на уеб приложения с работна рамка Spring MVC
  • Умения и работа с Bootstrap

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти, които са запознати с принципите на обектно-ориентираното програмиране и работата с бази данни.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 14 септември 2021 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
учебни занятия- всеки вторник и петък, от 18:30 до 22:00 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 24 октомври, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 24 октомври.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Spring Fundamentals - септември 2021
Spring Fundamentals - септември 2021

Лъчезар Балев

Преподавател

Льчезар Балев е софтуерен инженер с 19+ години реален опит в различни проекти. Среща Java през 2000 г. под формата на J2SE 1.2, но неговата "Hello, World!" e написана в BASIC много преди това. В момента работи в REWE Digital България по вълнуваща архитектура, ориентирана към microservices. В ежедневните си задачи използва Java, TypeScript и Kotlin. Радва се също да допринася за набор от инструменти за CI / CD. Обича да експериментира, надниква под капака на популярните рамки с отворен код и изгражда използваем и надежден софтуер. Можем да го срещнем в Stack Overflow, GitHub, LinkedIn и някои по-малки онлайн общности. В свободното си време обича да кара мотоциклета си и да изкачва планини. Личен уебсайт: http://balev.eu/.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*