HTML & CSS - септември 2021
Loading...
курс

HTML & CSS - септември 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Изучаване на основите на типографията
  • Стилизиране на уеб сайтове със CSS
  • Основни познания в изграждането на уеб страници
  • Създаване на адаптивен (responsive) уеб дизайн
  • Създаване на съвременни уеб сайтове
  • Възможност за създаване на статични уеб страници

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ както за начинаещи, така и за хора с опит в програмирането, които искат да научат повече за създаването и стилизирането на съвременни страници. Необходима е компютърна грамотност (работа с файлове, текстов редактор и браузър, инсталиране и конфигуриране на софтуер) и функционално владеене на английски език.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 12 септември. Обучението стартира на 14 септември 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и петък от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 30 октомври, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 30 октомври.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

HTML & CSS - септември 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

260 лв.

Онлайн обучение в реално време

HTML & CSS - септември 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

HTML & CSS - септември 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

HTML & CSS - септември 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

HTML & CSS - септември 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

HTML & CSS - септември 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 21 септември).

HTML & CSS - септември 2021

Антония Атанасова

Преподавател

Антония е Front-end Developer в Devexperts - FinТech компания създаваща софтуери и трейдинг платформи за най-уважаваните финансови институции и брокерски къщи в света, Freelancer поемащ различни проекти за разработка и поддръжка на уеб сайтове, технологичен трейнър и лектор на десетки лекции свързани с Front-end development и кариерно развитие в ИТ сферата.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*