Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021
Loading...
курс

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с текстови операции
  • Работа с математически формули
  • Въвеждане и редактиране на данни
  • Условно стилизиране според стойност
  • Форматиране и стилизиране на данни и таблици
  • Използване на формули с условия за изпълнение

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без опит с MS Excel или друг подобен софтуер или такива с начални умения за работа, които искат да се запознаят с пълните професионални възможности на приложението.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 12 октомври. Обучението стартира на 14 октомври 2021 г., а занятията ще протичат всеки четвъртък от 18:30 до 20:30 часа, като ще бъдат проведени Q&A сесии на живо в сряда от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел "Теми".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Видеото от всяко занятие ще бъде достъпно в деня на неговото провеждане в 18:30 часа, от бутона "Live", като ще имате достъп до записите от страницата на курса. Ще бъдат проведени няколко Q&A сесии на живо с преподавателя, на които курсистите ще могат да задават въпроси и да се разглеждат по-сложните неща от материала.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 28 ноември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 28 ноември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Има ли допълнителни изисквания?

Основна компютърна грамотност (работа с операционна система и файлове, инсталиране на софтуер и промяна на настройки).

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

170 лв.

Онлайн обучение

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 27 октомври).

Microsoft Excel Fundamentals - октомври 2021

Виктор Костадинов

Преподавател

Виктор Костадинов е с над 4 години опит като технически трейнър в сферата на софтуерната индустрия. Той е бивш директор на Образователния отдел. Към днешна дата е ръководител на звеното за Проучване и развитие в Софтуерния Университет. Занимава се с програмиране от 20 години, използвайки различни програмни езици. За него JavaScript е най-гъвкавият и удобен избор за реализация на мащабни приложения.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*