Agile Software Development - октомври 2021
Loading...
курс

Agile Software Development - октомври 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Познаване основните принципи на Agile
  • Техники за описване на изисквания и задачи
  • Техники за оценка на добавената стойност
  • Начини за прилагане на Agile към мащабни проекти
  • Техники за оценка на сложността и приоритизиране на работата
  • Начини за измерване на ключови параметри на една Agile програма

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за хора, участвали в софтуерен проект, не непременно като програмисти и независимо от опита им с Agile разработката на софтуер, които очакват или желаят да започнат работа по проект.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 17 октомври. Обучението стартира на 19 октомври 2021 г., а занятията ще се провеждат всяка сряда от 18:30 до 21:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще бъде проведен на 12 декември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 12 декември.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Agile Software Development - октомври 2021

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

170 лв.

Онлайн обучение в реално време

Agile Software Development - октомври 2021

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Agile Software Development - октомври 2021

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Agile Software Development - октомври 2021

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Agile Software Development - октомври 2021

Явяване на изпит (редовен), сертификат и удостоверение

Agile Software Development - октомври 2021

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 27 октомври).

Agile Software Development - октомври 2021

Десислава Топузакова

Преподавател

Десислава Топузакова е Content Development Team Lead, както и Programming Basics Coordinator в SoftUni. Има страст към математиката и е бивш състезател в олимпиади с редица награди. Към момента е Mid Level Java Developer в SAP, както и дългогодишен лектор в курсовете Programming Basics, Programming Fundamentals и Java Advanced. Обича да се занимава с уеб дизайн, през свободното си време играе баскетбол и тенис.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*