Радикален мениджмънт
Loading...
Семинар

Радикален мениджмънт

25.03.14 18:30 - 22:00 Таня Бояджиева
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Радикален мениджмънт" с лектор Таня Бояджиева. Семинарът ще се проведе на 25 март (вторник) от 18,30 до 22,00 ч. в учебната зала на СофтУни на ул. Васил Кънчев 26, ет. 4. 

За Семинара

Статистиката сочи, че близо две трети от start-up фирмите се провалят поради несправяне с човешки проблеми – конфликти, загуба на мотивация и други.  В големите компании нещата не са много по-добре –  при тях според статистиката не повече от 30% от служителите истински харесват работата си и работят отлично. Отново основен проблем се явява начина, по който хората биват управлявани. Повечето от нас знаят, че първият принцип в Agile Manifesto  e “Хората са над системите и процесите”. Но усещаме ли го приложен на практика в компаниите, в които работим? Тези, които въвеждат  Agile/Lean методологии, като например Scrum, се сблъскват с трудността да ги съвместят с йерархичната структура на организациите си и със съпротивата на мениджърите, които не искат да губят властта и контрола.  Радикалният мениджмънт е предложен от американеца Стив Денинг и е считан от сп. Forbes за част от случващата се в днешно време революция в мениджмънта. Той предлага нов подход за управление в компаниите, при който отношенията между мениджъри и служители са поставени по нов начин и който по удивителен начин съвместява  интересите на всички – и на клиентите, и на мениджърите, и на служителите. Най-доволни са инвеститорите, защото такива компании са 2 до 4 пъти по-продуктивни и по-печеливши от останалите. Нещо важно – този нов начин на мениджмънт се оказва най-подходящ за сегашните условия на свръх-конкуренция с тотално свързани клиенти и непрекъснато навлизащи нови играчи на пазара. За много от фирмите той може да се окаже единствен спасителен за оцеляването им. Консултантската фирма ТАБ изследва, популяризира  и прилага нови методи в мениджмънта, подходящи за хипер-конкурентната среда на пазара (www.tab-bg.com).

Място: Софтуерен университет - гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда "Стефан Караджа", вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

*Ако някой желае да види слайдовете към семинара, може да го получи от лектора като пише на: tania@tab-bg.com

За Лектора

Таня Бояджиева

Таня Бояджиева е убедена в пряката връзка между щастливи служители и доволни клиенти. Тя неуморимо изучава и прилага като консултант нови методи в мениджмънта и намира начини да променя  мисленето  в  много компании.   Работила е в консултанстките отдели на международните компании Deloitte и Ernst&Young. В момента ръководи собствената си консултантска фирма ТАБ (www.tab-bg.com). 
Таня Бояджиева photo

Ресурси