Loading...

5 причини да се запишете за Programming Basics

avatar Георги Дуранкиев 2 минути
5 причини да се запишете за Programming Basics

С всеки следващ прием ние целим да разпространяваме това, че за пореден път хора от всякаква възраст, професия и образование имат възможността да поемат по най-перспективния професионален път. Много от тях вероятно знаят точно какво им предстои, но за всички други искаме да представим пет причини, които да им помогнат да променят своя живот с една проста кандидатура.

Ето какви са те:

5. Не учим нищо ненужно

Личните мотиви на голяма част от нашите студенти включват това, че тук няма да се чувстват сякаш губят времето си дори и за миг. Няма да правите тибетска гимнастика сутрин, нито да решавате геометрични уравнения вечер – вниманието ви ще е изцяло концентрирано върху това да станете добър програмист. Използват се примери и задачи от професионалната среда, както и модерни технологии, съобразени с изискванията на модерната софтуерна индустрия. Можете да научите повече за нашия учебен план от тук.

4. Сблъскваме се с трудностите заедно

На всички е ясно, че програмирането може да е предизвикателство за човек без никакъв опит, но в СофтУни приветстваме това с отворени ръце, защото никой не е сам в трудностите си. Учебната зала винаги е пълна с усмихнати хора, които са готови да се посмеят (или ядосват) заедно с вас на трудна задача. Дали в залата, бара или онлайн, винаги можете да очаквате подкрепа.

3. Всеки може да се справи!

Курсът е структуриран по начин, който дава шанс на всеки желаещ да вложи времето и енергията си в усвояването на материала, без значение дали изобщо има предишен опит или не. Дори и напълно начинаещи ученици са успявали да преминат през обучението на СофтУни, а ние целим те да стават все повече! :)

2. Наблягаме на качеството, не количеството

Въпреки, че моделът на образование при нас е масов, ние целим да отделяме възможно най-много старание за учебните материали и преживяването на всеки един курсист. Уроците, които ще ви бъдат показани търпят постоянно развитие, а отдаден екип от асистенти и ментори е винаги на разположение на сериозните курсисти.

1. Успехът винаги се отплаща

Ние знаем колко точно старание се изисква, за да постигнеш успехи в учебната програма на СофтУни. Поради това целим да дадем и равносилна отплата за тежкия ви труд, а именно – кариерно съдействие. Всеки успешен студент ще го получи, дори и преди да приключи своето образование при нас.

Ако причините, които мотивират вас са други, то ние бихме се радвали да се запознаем с тях в коментарите под статията. За всички, които тепърва ще намират своите най-добри страни на обучението е нужно да споменем, че няма да бъдете разочаровани.

Очакваме да ви видим с нетърпение по залите, в бара, пред сградата, в групички или поотделно, тъй като не друго, а вашето желание да вървите напред тласка и нас в същата посока. Станете част от голямата общност на СофтУни и кандидатствайте още сега от тук!