Loading...

Вълнуващи кариерни възможности в екипа на СофтУни!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Вълнуващи кариерни възможности в екипа на СофтУни!

Що се отнася до работа по динамични и вълнуващи проекти - едва ли има нещо по-приятно от това усилията ви да бъдат оценени и възнаградени! От своето създаване до днес СофтУни не спира развитието си, резултат от което са хилядите ни доволни курсисти, стотиците ни партньори, десетки награди, безброй приятели, които ни подкрепят и разбира се, сплотеният и амбициозен млад екип. Вярваме в хората, учим се и да даваме живот на организацията, благодарение на силната ни мотивация, стремежът към успех и желанието за развитие. За екипа на СофтУни няма невъзможни неща! За да се развиваме и да допринасяме за общността, търсим нови амбициозни и проактивни колеги, които да се присъединят към нашия талантлив отбор. Още днес имате възможност да направите сериозна крачка към кариерното си израстване и да станете част от голямото семейство на СофтУни. В момента си търсим:

• Project Lead - SoftUni Kids – академията ни за обучение по програмиране на малки деца (SoftUni Kids) търси своя нов Project lead. Търсим предприемчиви, ентусиазирани и проактивни кандидати, които имат интереси в сферата на IT, образование и ръководене на екип, за цялата ни страна. Повече информация можете да откриете ТУК.

• IT Recruitment Specialist - ако имаш опит в подбора и се вълнуваш от нови предизвикателства в сферата на човешките ресурси – то определено тази роля може да бъде точно за теб. Повече информация можете да откриете ТУК.

Очакваме нашите бъдещи колеги да имат силна мотивация, внимание към детайлите, да умеят добре да управляват времето си и да са готови да променяме IT и Digital света заедно!

Ако имате желание да се присъедините към нас, е нужно да изпратите вашето CV и мотивационно писмо на e-mail: careers@softuni.bg не по-късно от 10.02.2019г.