Loading...

Стартира ново безплатно обучение “Programming Basics” в 6 града!

avatar Соня Аврамова 1 минута
Стартира ново безплатно обучение “Programming Basics” в 6 града!

За трета поредна година в Софтуерния университет продължаваме да организираме обучения в различни градове в България, за да дадем възможността на всички желаещи да се докоснат до света на програмирането безплатно! През месец март двумесечният курс "Programming Basics" предстои да се проведе в 6 града: 

  • София - сградата на СофтУни
  • Пловдив - сградата на Европейско висше училище по икономика и мениджмънт
  • Варна -  сградата на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров"
  • Бургас -  сградата на Бургаски свободен университет
  • Русе - в сградата на Русенски университет "Ангел Кънчев"
  • Велико Търново - Хотел "Света Гора"!

Курсът е подходящ за напълно начинаещи и има за цел да ви запознае с основните логически концепции от света на софтуерната разработка, които ще можете да приложите при всеки един език. Това включва типове данни, променливи, условни конструкции, цикли и много други любопитни начини за изграждане на програмна логика.

Обучението е практически насочено, което значи, че ще е набляга на упражнения, а вие ще имате възможността да приложите знанията си дори още докато ги усвоявате!

Кандидатстването за него е отворено и ще продължи до 28-ми февруари включително, обучението стартира на 9-ти март. Занятията ще се провеждат в събота, за да са максимално достъпни за всеки желаещ да се запише.

Обучението е напълно безплатно и подходящо за абсолютно всеки – без значение от опит и възраст! Успешното му преминаване ви позволява да се явите на изпит, ако желаете да продължите обучението си в цялостната ни програма по Софтуерно инженерство. Изпитът е по желание и ще се проведе на 20-ти и 21-ви април онлайн.

Побързайте и подайте своята кандидатура още днес, направете една голяма стъпка към успеха от ТУК!