Loading...

Стартира новият прием за безплатния курс Programming Basics!

avatar Екатерина Темелкова 1 минута
Стартира новият прием за безплатния курс Programming Basics!

След като над 5000 души се включиха в безплатното обучение Programming Basics, което предстои да стартира в 37 града, ето че днес обявяваме новия прием и се радваме да ви поканим да станете част от хилядите ни доволни курсисти като Кандидатствате още днес от тук!

Какво представлява обучението?

Курсът има за цел да ви запознае с основните логически концепции от света на софтуерната разработка, които ще можете да приложите при всеки един език. Това включва типове данни, променливи, условни конструкции, цикли и много други любопитни начини за изграждане на програмна логика.

Обучението е изключително практически насочено, което значи, че силно ще е набляга на упражнения, а вие ще имате възможността да приложите знанията си дори още докато ги усвоявате!

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията от курса ще се провеждат през уикендите, за да са максимално достъпни за всеки желаещ да се запише.

Колко струва?

Ще ви зарадваме като споделим, че обучението е напълно безплатно. Заплаща се единствено изпита (по желание), който служи като приемен в програмата по Софтуерно инженерство.

Кой може да се включи?

Курсът е подходящ за абсолютно всеки – без значение от опит и възраст, политически възгледи или музикални предпочитания! :)

Каква технология да избера?

В настоящия прием можете да избирате между една от трите технологии - C#, Java и PHP.

Как да кандидатствам?

Можете да подадете своята кандидатура от тук или като кликнете на оранжевия бутон "Кандидатствай" и попълните информацията! Кандидатстването е отворено до 28-ми декември 2017!

Кога ще разбера дали съм одобрен?

На 29-ти декември до 20:00 очаквайте имейл от нас с информация за статуса ви и старта на курса. В случай, че не получите такъв се свържете с колегите на email: university@softuni.bg или на тел. 359 899 555 592, за да ви информираме за подробностите. 

Да кандидатствам ли?

Задължително! Не само че ще натруапате основни знания в областта на програмирането, но и ще разберете дали тази сфера е за вас и ще срещнете много нови приятели със същите интереси!

Побързайте и кандидатствайте още днес на клик разстояние - тук! :)