Как да изненадаме конкуренцията с впечатляващ уебсайт?

Как да изненадаме конкуренцията с впечатляващ уебсайт?

avatar Пламена Джигова 1 минута
Как да изненадаме конкуренцията с впечатляващ уебсайт?

Днес ще ви върнем назад във времето, като ви накараме да се замислите за традиционните методи за реклама, които с всеки изминал ден изглеждат все по-архаични. Големите табели, които ни приканват да влезем в магазина, обявите в пресата, брошури, листовки от промоутъри и т.н. А сега, помислете колко пъти само за последния месец се изкушихте да надникнете какво се крие зад онази толкова забавна Facebook реклама. А къде попаднахте? В някой красив и впечатляващ уебсайт или на място, което ви накара да натиснете хикса на браузера със скоростта на светлината?

Всеки ден се сблъскваме със стотици подобни ситуации и уебсайтове, на които сме попаднали волно или не, и които предизвикват или отблъскват нашето внимание. Това е само един от примерите, които доказват значимостта на нашата „онлайн визитка“.

За жалост, изграждането на един красив, функционален сайт, неговото позициониране в търсачките и изграждането на реклама са работа, с която може да се заеме цял екип. Но нима няма вариант, в който един човек със страхотно хоби или малък бизнес, не би могъл да постигне landing page резултати, завидни дори и за големите брандове? Ние ще ви подскажем – отговорът е „да“ - има и други начини, а може би най-силният от тях се казва WordPress.

WordPress e платформа за създаване на блогове, сайтове и магазини, която:

  • Има изцяло Open-Source ядро
  • Позволява ви да променяте външния й вид
  • Притежава огромна база от добавки (плъгини)
  • Е изцяло гъвкава и готова да ви послужи за всичко
  • Не ви принуждава да напишете дори един ред код

До момента, WordPress е едно от най-използваните решения за изграждането на напълно функционален сайт, независимо дали е с цел информиране, реклама, търговия или всичко наведнъж. Използва се както от експерти, така и от хора без капчица техническо познание. Дори и да сте от вторите, с малко know-how, може да няма разлика между крайните резултати.

И накрая – не забравяйте, че ние сме тук, за да помогнем на всеки уебсайт ентусиаст – не пропускайте да се включите обучението “WordPress Basics”, което стартира през юли! Гарантираме ви 100% качество и нови знания!

Очакваме ви с нетърпение!