Добре дошли във Виртуалната класна стая на СофтУни

Добре дошли във Виртуалната класна стая на СофтУни

avatar Пламена Джигова 1 минута
Добре дошли във Виртуалната класна стая на СофтУни

В най-новата ни блог статия ще ви запознаем с поредното дигитално приключение, което ще ви остави безмълвни. Време е заедно да се гмурнем в един виртуален свят, изпълнен с реално преживяване – и всичко това, за да направим вашия опит в обучението още по-изненадващ, вълнуващ и интересен!
За целия екип на СофтУни е изключително удоволствие да ви представим един проект, над който голяма част от нашите мотивирани колеги се трудиха денонощно. Добре дошли в нашата Виртуална класна стая – вашият втори онлайн дом!

Какво е виртуалната класна стая на СофтУни?


Място, което със сигурност ще ви накара да почувствате приятелската атмосфера, която не спира да кипи при нас. Благодарение на най-новото дигитално попълнение в нашия учебен комплект, вие ще имате възможност да гледате на живо своите лекции, да задавате вашите въпроси към преподавателите в реално време, да проследите в проценти развитието на отделните занятия, да проверите своите бъдещи ангажименти в календара и най-важното – да се присъедините към своята група дори и да се намирате на хиляди километри от нея.

Защо е полезна виртуалната класна стая?

  • Достъп до live събития - всички курсисти, записани за обучения и семинари ще могат да гледат занятията на живо
  • Подробна информация - ще можете да следите напредъка на лекцията, както и да бъдете информирани за това какво предстои
  • Бърз достъп до ресурси - всички материали към обученията ще се достъпват бързо и лесно от менюто
  • Дискусия на живо - ще можете да участвате в дискусия и да задавате въпросите си в реално време
  • Удобен изглед - сами ще избирате как да се визуализира екрана според личните ви предпочитания
  • Мобилност - ще можете да се включите и да гледате лекциите на живо през мобилното ви устройство

Изживяването, което нашата нова класна стая ще ви даде, със сигурност ще ви доближи до това на живото присъствие без дори да се налага да напускате пределите на собствения офис или жилище. 

Добре дошли на борда на Виртуалната класна стая – нашите трейнъри със сигурност ще се погрижат за вашия динамичен и вдъхновяващ полет към софтуерното инженерство!