Loading...

Включи се в стажантската програма на СофтУни, която започва май месец!

avatar Румен Янев 1 минута
Включи се в стажантската програма на СофтУни, която започва май месец!

Ето че за пореден път СофтУни отваря вратите си за всички, които желаят да натрупат умения в професиите на бъдещето и реализирането на обучения. Необходимо е просто да кандидатстваш на e-mail internship@softuni.bg за стажантската програма, която започва този май.

Какво ще се случи през обучителния период?

След успешен прием всеки стажант преминава през обучителен процес, който продължава около две седмици. През този период ще ти покажем всички стъпки, необходими както за осъществяването на едно обучение, така и на цялостна програма, даваща на хиляди хора мечтаната професия – от раждането на идеята до любимата част на курсистите ни - изпитът и оценката.

Ще ти разкажем подробно за професионалните направления в „СофтУни“ - Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative и кои са хората и екипите стоящи зад успеха им. След това ще се запознаеш по-фокусирано с функциите на Training Team – какви са нашите цели, идеали, мисия, как ги осъществяваме и най-вече какви са твоите възможностите за развитие в този екип.

Възможност за реализация за най-мотивираните!

По време на стажа си ще се запознаеш с техники и инструменти за организиране на работния процес и разпределяне на задачи. Ще придобиеш умения за работа в екип и ще разбереш как се осъществява ефективната комуникация в него. Други фундаментални за сферата умения, които ще имаш възможност да придобиеш, са разрешаване на проблеми, вземане на решения, както и управление на екипи, ако имаш интерес да развиваш лидерските си качества.

Ако се почувстваш удовлетворен от работата си, искаш да се развиваш и демонстрираш мотивация и умения, ще имаш възможността да станеш част от нашия екип и да работим заедно дългосрочно.

Какво е необходимо, за да бъдеш наш стажант?

За да бъдеш наш стажант, следва да си завършил Fundamentals модула на SoftUni Digital или SoftUni Creative или да си завършил поне един професионален модул в Software University, а средният ти успех да бъде над 5.00.

За да кандидатстваш, изпрати свое кратко представяне/CV/ и мотивационно писмо на email: internship@softuni.bg в срок до 9 май 2021 г. С избраните кандидати ще се свържем най-късно до края на деня на 11 май 2021 г., и ще проведем интервю. Чакаме те!