Loading...

Стани част от решението на проблема с Programming Basics!

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
Стани част от решението на проблема с Programming Basics!

Няма две мнения по въпроса, че програмирането в България набира скорост с всеки следващ ден. За жалост не набира и квалифицирани хора с нужното темпо, но сега имате шанса да станете част решението на проблема. Започва новия ни курс по Programming Basics, който е насочен към хора с малко или никакъв опит в програмирането. 

Ако :

  • Имате интерес към света на технологиите
  • Имате развито логично мислене
  • Искате да опитате нещо различно
  • Искате да започнете професионалното си развитие или да го отведете в изцяло нова посока
  • Имате непрекъснат прилив на мотивация и ентусиазъм

значи този курс ще отговори на абсолютно всичките ви нужди като не ви оставя да скучаете и за минута. Курсът ще се проведе в присъствена и онлайн форма, като започва от 20-ти февруари 2016 и завършва с изпит на 4-ти април 2016, който по традиция ще се състои от 4 задачи и шест астрономически часа, в които да дадете най-доброто от себе си. Курсът ще ви запознае с основните идеи в програмирането, като за това ще използва езика C# и средата за разработка Visual Studio, като ще започнем с това как да си инсталирате и конфигурирате всичко нужно и ще обходим всичко до теми за напреднали. За всички, които изберат да посещават курса, в залите ще има хора, готови да ви помогнат и отговорят на всеки един ваш въпрос, независимо колко глупав си мислите, че е.


За хора, които не могат да посещават курса на място в залите или нямат време, ще бъде възможно да запишат курса онлайн, като ще имат пълни права към всички ресурси. Може да се запишете за курса безплатно от тук като на края на обучението ще можете да се явите на изпит. При успех над 5.00, ще и бъде издаде официален серитификат за успех. Знанията, които ще придобиете ви дадат всичко нужно, за да преминете в следващото ниво - Fundamentals и да поставите началото на своето бурно развитие в света на софтуерната разработка.


Бивши и настоящи наши студенти, които искат да поправят оценката си от предишен изпит или да преминат към ниво Fundamentals, ще може да се запишат направо за изпитa след като се свържат с нас.