Loading...

Програмата по Софтуерно инженерство те очаква!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Програмата по Софтуерно инженерство те очаква!

Ако винаги си искал да поемеш по пътя на софтуерния инженер, с радост ти съобщаваме, че кандидатстването за безплатния курс Programming Basics, входящ за програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет е отворено! Ето какво трябва да знаеш:

Какви умения са ти необходими?

Вероятно първият въпрос, който си задаваш е „Какви умения са ми необходими за да мога да кандидатствам“? Отговорът е никакви, курсът е подходящ за абсолютно начинаещи, така че не се колебай и кандидатствай още днес!

Уменията, които ще придобиеш след курса, ще можеш да провериш на изпита, който е непосредствено след приключването на обучението. Изпитът не е задължителен, но е входящ към за програмата по Софтуерно инженерство.

За кои възрастови групи е подходяща програмата по софтуерно инженерство?

Нямаме ограничения по отношение на възрастта, стига да искаш да навлезеш в необятния свят на програмирането.

Кои са програмните езици, които ще можеш да избереш?

Всеки кандидатстващ, може да избере само един програмен език. В предстоящия прием можеш да избираш измежду следните програмни езици: C# (Си шарп), Java или C++.

Как да кандидатстваш?

Можеш да подадеш своята кандидатура, като кликнеш на оранжевия бутон "Кандидатствай" и попълниш информацията или направо като кликнеш ТУК! Кандидатстването е отворено до 23-ти август 2018!

Ако си одобрен, ще получиш отговор по мейл, който освен това ще съдържа и информация за началото на курса. Това трябва да стане най-късно на 24-ти август, до 20:00 ч. В случай, че не получиш такъв, можеш да се свържеш с колегите ни на email: university@softuni.bg или на тел. 359 899 555 592, за да те информираме за подробностите.

Най-сигурния и лесен начин да навлезеш в света на програмирането е от ТУК чрез програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет. Кандидатствай още сега!