Loading...

Вълнуващи кариерни възможности в екипа на СофтУни!

avatar Екатерина Темелкова 2 минути
Вълнуващи кариерни възможности в екипа на СофтУни!

Що се отнася до работа по динамични и вълнуващи проекти - едва ли има нещо по-приятно от това усилията ви да бъдат оценени и възнаградени! От своето създаване до днес СофтУни не спира развитието си, резултат от което са хилядите ни доволни курсисти, стотиците ни партньори, десетки награди, безброй приятели, които ни подкрепят и, разбира се,  сплотения и амбициозен екип. Вярваме в хората, учим се и да даваме живот на организацията, благодарение на силната ни мотивация, стремежът към успех и желанието за развитие. За нас, екипът на СофтУни, няма невъзможни неща! За да се развиваме и да допринасяме за общността, търсим нови амбициозни и проактивни колеги, които да се присъединят към нашия талантлив тийм. Още днес имате възможност да направите сериозна крачка към кариерното си израстване и да станете част от голямото семейство на СофтУни. За нашия екип в момента търсим:

 • Digital Marketing Expert - aко сте маркетинг експерт, който иска да се специализира в Е-mail маркетинга (любимите ви думи са Open Rate и Click Rate, a MailChimp е най-добрият ви приятел), очакваме вашето CV и мотивационно писмо!
 • Graphic Designer - ако всеки ден оставяте своя отпечатък с Photoshop и Illustrator, творите и създавате в хиляди цветове и форми, вдъхновяват ви хората и сте готови да споделите таланта си, изпратете ни CV и портфолио!
 • Community Manager - ако обичате да комуникирате и да се запознавате с нови хора, да им помагате и да организирате приключенски активности за нашите курсисти, очакваме вашето CV и мотивационно писмо!
 • Content Marketing Expert - ако обичате да пишете статии на технологична тематика (блогът на Софтуерния университет ви е любимо място), обичате да обработвате видео материали и вярвате, че бъдещето на маркетинга е визуалният content - очакваме вашето CV и статия на тема "С кой език за програмирането да започнем и защо?"
 • Customer Care - ако обичате да обръщате голямо внимание на детайлите, комуникацията за вас е удоволствие и сте позитивна личност, каним ви да сте част от CRM екипа!
 • QA Engineer - ако търсите нови и по предизвикателни възможности за развитие и подобряване на вашите умения по quality assurance, сега имате възможността да станете част от DEV екипа на СофтУни.  

Очакваме нашите бъдещи колеги да имат силна мотивация, внимание към детайлите, да умеят добре да управляват времето си и да са готови да променяме IТ света заедно! 

Ето част от привилегиите, които можете да имате като част от нашия суперготин екип:

 • Интересни предизвикателства, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си
 • Участие в един много млад и динамичен екип, на който винаги можете да разчитате
 • Гъвкаво работно време
 • Възможност за кариерно развитие
 • Социални придобивки
 • Безплатно обучение във всички наши курсове

Ако имате желание да се присъедините към нас, е нужно да изпратите вашето CV и мотивационно писмо на e-mail: careers@softuni.bg не по-късно от 10-ти септември.

Очакваме ви с нетърпение! :)