Loading...

Практическият курс Computer Networking Fundamentals в партньорство с NET1 пожъна голям успех

avatar Соня Аврамова 1 минута
Практическият курс Computer Networking Fundamentals в партньорство с NET1 пожъна голям успех

Приятели, изключително щастливи сме да споделим с вас, че колаборацията ни с NET1 за курса Computer Networking Fundamentals се оказа толкова успешна! Високият интерес на курсистите (общо над 1 000 записани) се запази до края на обучението. На последната лекция от курса експертите на NET1 - Красимир Петров и Спас Стоянов обясниха разликите между медните и оптичните кабели: какви са техните предимства и недостатъци, както и кратко пояснение на структурата им. Бяха демонстрирани и описани процесите по „кримване“и „сплайсване“, с помощта на прецизна апаратура, любезно предоставена от страна на NET1. По време на дискусията се отговори компетентно на множество интересни въпроси от страна на курсистите.

Вярваме, че знанията, които студентите получиха в учебната зала и онлайн в комбинация с практическите умения, ще им бъдат полезни в кариерното развитие. NET1 от своя страна ще предостави възможност на всички студенти взели изпита с над 4.50, да започнат стаж в компанията, където да затвърдят придобитите знания. Да упражнят и затвърдят уменията по „кримпване” на кабели, „сплайсване” на оптика и редица други упражнения с оригинални устройства и конфигурации, които са реално приложими при изграждането на компютърни мрежи.

Като благодарност към всички курсисти за проявения интерес и приятните срещи, NET1 ще осигури и 2 безплатни месеца от техните услуги.