Loading...

Стани Code Wizard

avatar Силвия Деянова 1 минута
Стани Code Wizard
Каним ви на второто издание на „Стани Code wizard", организирано от СофтУни. Събитието е създадено специално за всички курсисти на Софтуерния университет. 
Събитието ще се проведе нa 17 декември 2018 г. (понеделник) от 18:30 часа в зала Open Source на Софтуерния университет и ще го води Ален Паунов. Участието е безплатно и става само с предварително записване!

Играта се състои от 10 въпроса от сферата на програмирането - първите 5 въпроса ще са със средна трудност, а от 6-ти до 10-ти въпрос ще имате възможността да проверите колко задълбочени са знанията ви по програмиране. "Стани Code wizard" ще продължи два часа, за да могат да се включат няколко участници, избрани на случаен принцип по време на играта от предварително записалите се. Публиката също ще има възможност да участва и да отговаря на въпроси. В ролята на водещ ще влезе Ален Паунов.

Регламент на играта:

  • Aко отговорите правилно на първите 5 въпроса, получавате сигурна награда: тениска и книга!
  • А ако отговорите правилно и на 10-те въпроса, получавате голямата награда: ваучер за безплатен отворен курс по избор.
  • При затруднение можете да се обърнете към един от двата жокера - "Потърси в Google за 60 секунди" или "Помощ от публиката".

  • Запишете се за участие, отговорете правилно и спечелете! Записването става от тук.

    *Всеки записал се и дошъл на място има възможност да участва в играта. Участниците ще бъдат изтеглени на случаен принцип по време на играта от всички предварително записали се.