Loading...

Започни пътешествието си в софтуерното инженерство с Programming Basics!

avatar Румен Янев 1 минута
Започни пътешествието си в софтуерното инженерство с Programming Basics!

Чудил ли си се дали програмирането е сферата за теб? Виждал ли си професията на софтуерен инженер като добра перспектива за кариерно развитие, но все не си намирал перфектното достъпно въведение в сферата? Programming Basics е точно за теб! Разбери повече в следващите редове:

Какво е Programming Basics?

Programming Basics е безплатен основополагащ курс по програмиране, който е и вход към цялостната програма по софтуерно инженерство, при успешното му преминаване. В него ще можеш да се запознаеш с всички основни понятия от света на програмирането, да навлезеш в областта по интересен и практичен начин и да видиш гледната точка на програмиста. Курсът цели да ти помогне да разбереш дали преследването на кариера като софтуерен инженер е твоето призвание. Ако е така, то цялостната програма на Софтуерния университет ще бъде следващата естествена стъпка за теб.

За какво ще те подготви Programming Basics?

Всеки, който няма познания в областта на технологиите, няма и ясно изградена представа точно накъде да се насочи. Обучението в курса ще ти даде знания за най-използваните софтуерни езици, функциите и приложението им. Цялостната програма след това ще надгради тези знания и ще положи основите, необходими да специализираш и работиш точно това, което искаш. Това включва най-популярните и желани технологии днес -  C#, Java, JavaScript, Python и QA. Тези програмни езици са подходящи за разработка на огромно разнообразие от уеб и мобилни приложения, игри, AI, Machine Learning и много други. 


Добре подредените модули на цялостната програма ще те въведат плавно във всеки един дял от програмирането, а след завършването ѝ ще можеш веднага да започнеш работа като Junior Developer”.

Направи първата стъпка сега!

Не се колебай, а се включи в безплатния курс сега! Не е нужно да имаш каквито и да е знания в областта на технологиите, за да се запишеш за Programming Basics.

Кандидатстването за Programming Basics e отворено до 29 декември. Курсът стартира на 9 януари 2021 г. и ще продължи 2 месеца, а изпитите ще се състоят на 27 и 28 февруари 2021 г. Очакваме те!