Loading...

Дай старт на своята успешна кариера със стажантската програма на СофтУни

avatar Катерина Костадинова 1 минута
Дай старт на своята успешна кариера със стажантската програма на СофтУни

Ако искаш да се докоснеш до процеса на работа в Софтуерния университет и да натрупаш реални умения в света на програмирането, то ти си нашият човек! Кандидатствай сега за стажантската ни програма, която започва от септември. 

Стажантите, след успешен прием, ще участват пряко в обучителния процес, преминавайки през няколко позиции. Ще се запознаят с техники и инструменти за организиране на работния процес и разпределяне на задачи, ще се научат да работят заедно с колегите си в екип и да комуникират ефективно помежду си. Вземане на решения и разрешаване на проблеми, както и team management, ще развият лидерските способности на стажантите.

Сезонът стартира на 16-ти септември. Стажантите ще започнат да се запознават с конвенциите и процесите на организацията. Ще се научат как да създават и ревизират учебни материали, как се създава качествена задача и цялостен изпит. Ще участват пряко в planning процеса на training екипа, който включва седмичен Sprint Planning, по време на който се обсъждат и разпределят текущите задачи.

Голяма част от стажантите, които се справят отлично и се чувстват добре в training екипа, се реализарат на работа при нас по време на стажантската програма. Всички стажанти започват работа в IT сектора скоро след стажантската програма, като имат пълното съдействие и препоръки на кариерния център на SoftUni.  Повечето от тях постигат впечатляващи резултати за кратко време и развиват умения, които са изключително важни в сферата на програмирането - като например: работа в екип, вземане на решения и управление на процеси.

За да бъдеш приет за стажант, следва да си завършил успешно Tech Module, да притежаваш пълна дееспособност и не на последно място - мотивация. Допълнително условие е успехът ти от вътрешната програма да бъде над 5.00 и да си студент в Софтуерния университет в присъствена форма на обучение.

За да кандидатстваш, изпрати свое кратко представяне /CV/ и мотивационно писмо на email: internship@softuni.bg в срок до 1-ви септември 2019 г. С избраните кандидати ще се свържем между 1-13 септември, като си уговорим среща за интервю, за да се запознаем лично! :)